Larmcentral för fastigheter i Stockholm

Vi arbetar sedan 1961 över hela Storstockholmsområdet och har alltid öppet när fastighetsproblem uppstår oavsett tid på dygnet.


Vår larmcentral i Stockholm är alltid redo att ta emot ditt samtal om problem som behöver åtgärdas av proffsiga servicetekniker. Dygnet Runt Service Fastighetsjour AB startade sin verksamhet 1961 och drivs i sin nuvarande form sedan 1988 av Niclas Attergren, Bert Yström och Lennart Jonasson. Vi finns här för dig och servar Storstockholms fastighetsägare, hyresgäster och bostadsrättsföreningar.

Dygnet runt

Eftersom vi vet att olyckan kan vara framme vilken tid som helst på dygnet är vår larmcentral i Stockholm alltid öppen. Genom den ser vi till att ha rätt man på rätt plats 24 timmar om dygnet. Du kan vara trygg med att när något händer är våra kvalificerade tekniker snabbt på plats. Vi vet att våra insatser i många fall räddar stora värden i din fastighet.

justeringsvred element

Auktoriserade servicetekniker

Genom vår larmcentral i Stockholm når ditt samtal någon av våra auktoriserade servicetekniker. Vi ser till att du alltid får snabb hjälp av erfarna yrkesmän oavsett om det gäller el, gas, värme eller vattenskador. Genom att vara avtalskund hos oss får du tillgång till kompetent jour såväl vardag som helg.


Bra priser

För oss är det självklart att det inte ska vara onödigt dyrt med jourutryckning. Därför erbjuder vi fastighetsägare och bostadsrättsföreningar förmånliga jouravtal. Vi ger helt enkelt bra och kvalificerad hjälp till rätt kostnad. Kontakta oss idag för mer information om vad det innebär att vara avtalskund hos oss.