Vi hjälper dig med fastighetsservice i Stockholm

Dygnet Runt Service har erbjudit fastighetsservice med helhetsavtal i Stockholm sedan 1961, något som har gett oss enormt mycket erfarenhet vi gärna delar med oss av. Våra effektiva och personliga hantverkare är snabbt på plats vid problem.


Våra jouravtal

  • Med Dygnet runt-avtal står våra hantverkare i full beredskap 24 timmar om dygnet året runt. Du har därmed tillgång till kompetent personal när akuta problem i fastigheten uppstår. Avtalet omfattar elektriker, rörmokare och andra typer av servicetekniker. Vi tar hand om alla uppkomna problem, oavsett dess karaktär, och vi lämnar alltid ett välgjort arbete efter oss.
  • Vårt Jouravtal (efter ordinarie arbetstid) är lämpligt för dig som har tillgång till egna hantverkare vanliga kontorstider. Vi täcker alltså all övrig tid, mer specifikt vardagar mellan 16.00-07.00 samt dygnet runt på lördagar, söndagar och helgdagar. Vi ser då till att snabbt vara på plats när olyckan har varit framme.

Kontakta oss för mer info om fastighetsservice i Stockholm

Ett fastighetsserviceavtal som täcker in er fastighets akuta behov är nödvändigt när olyckan är framme vid en olycklig tidpunkt. Ert avtal med oss skräddarsys så att ni får den fastighetsservice just ni behöver, och alla våra medarbetare är kunniga och serviceinriktade. Vi har lång erfarenhet av allt inom fastigheter och vet därför vilka åtgärder som behövs, oavsett vad det än är för problem som ha uppstått akut.

Kontakta oss för att få mer information om priser och vilka tjänster ett fastighetsserviceavtal i Stockholm med omnejd med oss omfattar.