Fastighetsjour för bostadsrätter i Stockholm

Dygnet Runt Service erbjuder snabb och effektiv fastighetsservice i Stockholm med jour dygnet runt. Oavsett problemets karaktär tas det om hand direkt på plats av personliga och erfarna tekniker.


Jour dygnet runt

Som aktiva sedan 1961 erbjuder vi en erfaren fastighetsjour i Stockholm där alla akuta problem tas om hand direkt. Oavsett vilken tid på dygnet som ett fel uppstår i en bostadsrätt finns vår jour tillgänglig för ge dig hjälp omgående, oavsett om det gäller vattenskador, värmeanläggningar eller gas. En personlig tekniker kommer ut direkt till dig på plats och vi är noga med att alltid lämna ett välgjort arbete av hög kvalitet efter oss.Snabb åtgärd av hög kvalitet

Till skillnad från många andra är vi noga med att vara lika effektiva som snabba. En korrekt åtgärd i kombination med kort tidsåtgång gör att vi erbjuder en fastighetsjour där alla bostadsrätter får högkvalitativ hjälp i rätt tid. Detta gäller som sagt oavsett vilken tid på dygnet som problemet uppstår. Du kan därför vara trygg när du vänder dig till vår fastighetsjour, vi finns alltid där när det behövs.
Lång erfarenhet - personligt bemötande

Få en fastighetsjour som finns tillgänglig för dig dygnet runt – kontakta oss via vårt kontaktformulär. Du kan även ringa oss direkt på 08-31 65 80, vi är noga med att alltid svara i telefon. Med lång erfarenhet av branschen och ett personligt bemötande är vi en självklart för alla fastighetsägare som vill att uppkomna problem ska få en snabb lösning.