Vid behov av akut fastighetsjour i Stockholm

Vi ser till att du har tillgång till rätt man på rätt plats dygnet runt, vare sig det gäller rörmokare, elektriker eller annan hantverkare. Med våra förmånliga jouravtal har du tillgång till kvalificerade rörmokare och kompetent servicepersonal i Stockholm med omnejd, såväl vardag som helg.

Vi erbjuder två typer av jouravtal:

  • Genom vårt Dygnet runt-jouravtal får du full beredskap 24 timmar om dygnet, vardagar och helger. Du har med andra ord tillgång till kompetent service när och där det verkligen behövs. Oavsett om du behöver hjälp av jour-rörmokare, elektriker eller andra servicetekniker i Stockholm.
  • Genom vårt Jouravtal (efter ordinarie arbetstid) tar vi över när ordinarie personal är frånvarande. Jouravtalet omfattar vardagar mellan 16.00 - 07.00 samt lördagar, söndagar och helgdagar, dygnet runt.

 

 

VVS och el

Vattenskador i byggnader orsakar ofta höga kostnader, kapitalförstöring och praktiska besvär. En snabb och kompetent insats kan rädda stora värden. Lika viktigt är ett löpande underhåll som förebygger läckage och skador. Våra rörmokare rycker ut i Stockholm och hela 08-området.

Elfel orsakar skador och bränder för miljardbelopp. När en säkring orsakar elavbrott är det självklart irriterande. Men det kan också vara en indikation på överbelastning och allvarligt elfel. Med vår el/VVS-jour är du trygg med kortare stillestånd, säkrare drift och lägre kostnader.

 

 

Värme

Pannrum och Undercentraler är inga hemliga utrymmen för oss. Vi på Dygnet Runt Service Fastighetsjour AB kan alla typer av värmeanläggningar, inklusive olja, fjärrvärme, värmepumpar och pellets.